Verseny információ

Verseny információ

Kedves Kiteosok Versenyzők

Tájékoztatás azon versenyezni kívánó kitesurf-ösök részére akit nem ért el a verseny időszakban a kitesurf.hu, kitesurf.hu-facebook és emailes információ a versenyhírekről.

 

 

 

 

Az idei 3 hétvégés vizes versenyidőszak szélmentesen telt, így szél hiányában az előre kiírt verseny időszakban nem került verseny megrendezésre.

A versenyeket csak előre tervezetten lehet lebonyolítani, a versenykiírás és a hatályos jogszabályok alapján. A versenyen dolgozó 5-8 fő szakember + az orvos + a mentő motoros leszervezése csak előre tervezetten lehetséges, továbbá a versenyeken rendszeresen részt vevő sportolóknak előre ismernie kell a verseny időszakot.

Az idei vizes versenyidőszakot követően a hétvégi időpontok foglaltak, így Balatonfenyves meghívására a tartalék időpont kiírása július 11. szerda délutánra került.

A kite szélfüggő, és a versenyeken használható biztonságos széltartomány betartása mellett előfordul, hogy egy idényben elmarad vagy tolódik egy verseny.

 

A Magyarországon megrendezésre került kite versenyek statisztikája éves szinten továbbra is 80 % fölötti, így reméljük hogy az időjárás nem változik tovább negatív irányba, és ismét napsütéses szeles napokat kapunk.

 

Kérjük aki nem rendelkezik versenyengedéllyel és nem kap email-es tájékoztatást, kérjen információt a info@kitesurf.hu email címen, vagy kövesse a www.kitesurf.hu és a kitesurf.hu-facebook híreket.

 

Jó szelet mindenkinek.
kitesurf.hu